Dünden Bugüne Başkanlarımız
Van Dergisi
Van Gündem Gazetesi

788834 ziyaretçi

Sedef İnşaat Sponsorluğunda Milan Engiz Spor Kupayı ikinci kez kazanan aldı.

Sedef İnşaat Sponsorluğunda takım başkanlığını Şahabettin Sürü ve Teknik Direktörlüğünü Fesih Başkara’nın yönetiminde olan  Milan Engiz Spor Kupayı ikinci kez kazanarak bir kez daha adını şampiyonluğa yazdırarak bir tesadüf olmadığını şampiyonluğu  ve kupalarını yan yana koyarak sevinçlerini tüm köylüleri ve diğer takımlara sevinçlerini paylaştılar.

Milan Engiz turnuvanın start maçını yapan takım geçen senenin şampiyonu olmasından dolayı ilk maçını Haceli Sporla yaparak 4-0 yenildi grubun son takımı oldu. İyi bir başlangıç yapmadı.

İkinci hafta maçın Keşiş Sporla yapan Milan Engiz iyi ve eski performansını göstererek ve aynı zamanda geleceğini belirleyecek bir maçtı ve bu maçı 5-0 alarak bir sonra ki maçını kader maçı ocak şekilde bir sonraki haftayı iple çeker gibi beklediler.

Üçüncü ve çeyrek finale giden yolda Dercemet Sporla karşı karşıya geldi kaderini belirleyecek maçını oynayan Milan Engiz 3-1 yenerek çeyrek final çıkmaya hak kazandı.

Çeyrek finalde Seydibey Sporla karşı karşıya gelen Milan Engiz 3-1 yenerek Yarı finale çıkan takım yarı finalde Savatlı Sporu penaltılarla yenerek Finale kaldı. Finalde Sarı köy Sporla kıyasıya çekişmeli geçen maçı yine geçen seneki Şampiyonluğunu penaltılarla ikinci kez Şampiyon oldu

Yapılan turnuva neticesinde birinciliği elde edip kupayı hak eden Milan Engiz’a Sn. Necmi Kadıoğlu bir konuşma yaparak şampiyon olan Milan Engiz Spor takım başkanı Sn. Şahabettin Sürü’yü Kutlayarak kupasını verdi ve teşekkür etti.

Kupayı ikinci kez kazanan Sedef İnşaat Sponsorluğunda Milan Engiz Spor takım başkanı Sn. Şahabettin Sürü Söz alarak şampiyon olan takımı 1 hafta Van da dernek  başkanı Sn.Ekrem Eralmaç ve yöneticileri ile beraber  beş yıldızlı bir otelde misafir edip ağılayacağını belittiler.

Haber:Fesih Yorulmaz

1.Olagan Kongre
Muşlu Hemşerimizin Nişanı
Ziyaretler-2